Prijzen

Olieverfschilderij op commissie

 

Portret:

Hieronder zijn de vanaf prijzen in euro weergegeven van verschillende standaard formaten, gebaseerd op een portret tot de schouders, zonder voorwerpen en met een simpele achtergrond. De prijs is inclusief btw, en exclusief lijst en eventuele verzendkosten.

Zoals je in de tabel kan zien reken ik 20% extra voor iedere bijkomende persoon.

Voor het schilderen van handen, volledig lichaam of gedetailleerde achtergrond reken ik een toeslag.

 

Benieuwd naar de werkwijze bij een olieverfschilderij in opdracht?

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord hier wel tussen...

Liever een prijsofferte op maat?

Landschappen, dieren en varia:

De prijzen voor landschappen, gebouwen, surrealistische schilderijen, interpretaties van oude foto's in opdracht (realistisch/impressionistisch in olieverf op canvas) komen overeen met de prijzen voor een portret van 1 persoon. Indien het om een heel gedetailleerd landschap gaat of voor extra figuren, zeer gedetailleerde achtergrond, ... reken ik een toeslag van 30%.

Tekeningen

Potloodtekening:

Dit zijn de prijzen voor een tekening in potlood met een simpele achtergrond. Voor een gedetailleerde achtergrond vraag ik een toeslag van 30%.

De prijzen zijn inclusief btw, en exclusief lijst en eventuele verzendkosten. De verzendkosten voor potloodtekeningen bedragen 7,50 euro voor verzending binnen België.

Zelf een potloodtekening laten maken? Je kan ze hier rechtstreeks bestellen.

Muurschildering

De prijzen voor een muurschildering zijn natuurlijk heel erg afhankelijk van de grootte en de gedetailleerdheid van het ontwerp. Zo kan een kleine muurschildering van een quote, logo of simpel ontwerp in één kleur al vanaf 75 euro. Gemiddeld ligt de prijs tussen 150 en 450 euro (heel grote werken zullen natuurlijk meer kosten).

Als je voor het alternatief, acrylverf op een houten paneel, kiest beginnen de prijzen voor een simpel ontwerp vanaf 40 euro (paneel van 40 x 40 cm). 

Maar contacteer me gerust voor een oriënterend gesprek! Of klik op de link voor een vrijblijvende prijsofferte.