Olieverfschilderijen in opdracht

Op zoek naar dat ene perfecte geschenk? Een echt persoonlijk cadeau waar tijd en aandacht aan besteed is? Een schilderij is een unieke, spannende en tijdloze manier om iets of iemand vast te leggen.


Portretten

Een geschilderd portret is een blijvende herinnering op doek. Ik schilder aan de hand van door jou geleverde (goede) referentiefoto's. Dat kan gaan over jezelf, een geliefde, je (klein)kinderen, familie, maar ook muziek- en filmhelden zijn een optie. 

Hier kan je enkele van mijn portretten bekijken.

Benieuwd naar de prijzen? Of ontvang je liever een vrijblijvende prijsofferte op maat?

TIP: Ook al kunnen verschillende personen op hetzelfde doek gezet worden, toch raad ik aan om de personen apart te portretteren. Het voordeel is dat het uitbreidbaar is, makkelijker in het interieur te integreren en je kan ze (ooit) apart weggeven. Een portret is namelijk een dierbaar bezit dat generaties mee kan gaan.


Landschappen, dieren en varia

Landschappen, natuur, dieren, interpretaties van oude foto's, gebouwen, een stilleven, iets surrealistisch of iets naar je eigen fantasie? Alles is mogelijk. Vraag gerust naar de opties en samen komen we tot ideëen die ik voor je op doek kan zetten.

Hier kan je enkele van mijn werken bekijken.

Contacteer me gerust voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende prijsofferte. Een goede prijsindicatie kan je hier al vinden.


Werkwijze

 

Stap 1:

Een persoonlijk schilderij in opdracht laten maken is een unieke ervaring! Jouw voorkeuren voor het schilderij staan geheel centraal. Daarom bespreken we eerst samen je keuzes rond de referentiefoto, kleuren, formaat, uitstraling, stijl, achtergrond, etc.

 

Stap 2:

Er wordt een overeenkomst opgemaakt met alle gemaakte afspraken (rond de prijs, het verdere proces, specifieke wensen, leveringstermijn, verzending en betaling, algemene voorwaarden, ...). Een voorbeeld van de "Overeenkomst schilderij in opdracht" kan je hier vinden. 

 

Stap 3:

Na het afronden van de afspraken en het ontvangen van een voorschot van 25%, maak ik een digitale schets om de compositie en de kleuren te bepalen.

 

Stap 4:

Na je goedkeuring van de digitale schets begin ik met schilderen.

 

Stap 5:

Als het schilderij voor 95% af is stuur ik een foto van het werk door. Aan de hand van je aan- of opmerkingen maak ik kleine aanpassingen en werk de laatste details af.

 

Stap 6:

De restbetaling gebeurt na goedkeuring, voor het ophalen of de verzending van je schilderij.