Contact

Aarzel niet om mij te contacteren! Je kan het formulier invullen of mij via carolize.finearts@gmail.com een mailtje sturen.

Als je liever WhatsApp gebruikt klik dan op dit icoontje:

 Over mij

 

"A drawing is simply a line going for a walk."  Paul Klee

Dit vind ik prachtig verwoord. Zo is kunst voor mij, een plaats waar mijn gedachten, gevoelens, dromen en hersenspinsels de vrijheid hebben om te verkennen en te verdwalen. Waar niets moet en alles kan. Waar ik in mijn hoofd naïef, chaotisch en verstrooid, maar ook kritisch en ontdekkend kan zijn.  Een plek waar die kant van mij volledig tot zijn recht kan komen.

De andere kant van mij, de rustige, vriendelijke en gecontroleerde kant, zie je in mijn dagdagelijkse leven en contacten met anderen terug. Dat klinkt nu wel vrij Jeckyll & Hyde-achtig, maar ik ben gewoon iemand met veel tegenstellingen en contrasten. Mijn hoofd zit vaak in de wolken, terwijl mijn voeten meestal vrij stevig op de grond staan.

 

Verder probeer ik zoveel mogelijk van de kleine dingen om me heen te genieten. Mijn helpers hierbij zijn mijn geweldige echtgenoot en onze beestenbende. Zij zorgen ervoor dat mijn leven nooit saai is.

 

Schilderen is en blijft mijn grootste passie. Het is mijn "happy place". Daarom dat ik het zo geweldig vind dat ik met schildereren op commissie  zowel mijn passie voor schilderen als de voldoening van mensen blij te kunnen maken, kan combineren.